Bitcoin zadarmo - ako na to

Bitcoin - ako na to

Určite ste už počuli o fenoméne zvanom Bitcoin. Jedná sa o virtuálnu menu, ktorá v poslednej dobe získala obrovskú hodnotu a jej hodnota stále rastie, ako môžete vidieť na priloženom grafe.

Ak by ste v roku 2009 vlastnili Bitcoiny v hodnote 30 €, dnes by sa ich hodnota dotkla hranice 1 000 000 €.

Očakáva sa však, že cena za 1 BTC bude ďalej rásť. Niektoré optimistiké predpovede hovoria o náraste až 2000 % do roku 2030.

Spolu so stúpajúcou cenou vzrastá aj obtiažnosť na ich získanie. Na bežných počítačoch ich už takmer nie je možné vytažiť. Stále však existuje možnosť obchodovania na burze, ale to so sebou nesie určité riziko.

Naštastie existuje niekoľko spôsobov ako získať malé čiastky bitcoinu úplne zadarmo. Jedná sa o rôzne webové stránky, platené reklamou, ktoré vyplácajú malé čiastky bitcoinu svojim návšetvníkom. V tomto článku si jednotlivé webstránky popíšeme.

Všetky z nasledujúcich stránok vyzerajú na prvý pohľad veľmi pofidérne a klamlivo, ale naozaj fungujú. Pri nahormadení väčšieho obnosu BTC si ho môžete okamžite previesť do svojej Bitcoin penaženky, ktorú si dokážete zaregistrovať napríklad na stránke https://btc.com/ alebo https://www.coinbase.com/ prípadne ktorejkoľvek inej. Mne osobne sa najviac páči tá od Coinbase, nakoľko dokáže prijať okrem Bitcoinu aj Litecoin a Ethereum. Navyše ich môžete okamžite konvertovať na Eurá a opačne.

Freebitcoin - bitcoin zadarmo

1. www.freebitco.in

Ako prvé uvediem stránku freebitco.in. Jedná sa o klasickú klikačku v štýle lotérie. Každú hodinu si môžete vyžrebovať číslo od 0 po 10 000, na základe ktorého dostanete pripísanú výhru podľa priloženej tabuľky. Jediné čo musíte urobiť, je vpísať text z obrázka, aby systém vedel, že nie ste robot.

Hlavná výhra je Bitcoin v hodnote 200 $, ktorý môžete vyhrať každú hodinu s pravdepodobnosťou 1 ku 10 000. V bežnej lotérií je pravdepodobnosť na takúto výhru približne 1 ku 66 000 a žrebuje sa raz za týždeň, navyše si musíte kúpiť žreb.

Okrem tejto lotérie ponúka táto stránka množstvo výhod. Raz za týždeň sa žrebuje jackpot v hodnote približne 0.2 BTC. Pri každej aktivite dostávate malé množstvo kupónov, ktoré môžete vymeniť za vecné ceny. Dokonca pri určitom množstve Bitcoinov na účte sa vám začnú pripisovať denné úroky.

Na stránke nájdete taktiež množnosť zdvojnásobiť svoje úspory. Túto možnosť však neodporúčame, nakoľko je to nástroj, ktorým tvorcovia daného webu získavajú od ľudí ich naklikané bitcoiny späť.

2. www.moonbit.co.in

Tento web je väčšinou samá reklama, ale môžete sa ich zbaviť zapnutím AdBlocku.

Ihneď po registrácií sa vám začnú akumulovať bitcoiny na vašom účte. Jediné, čo musíte spraviť, je vyberať ich. Môžete si ich vybrať v ľubovoľnom časovom intervale. Každých 5 minút alebo kľudne aj raz za 2 dni. Funguje to tak, že prvých 5 minút je akumulácia najrýchlejšia a postupne spomaľuje. Čiže čím častejšie budete vyberať, tým viac zarobíte.

Stránka samozrejme ponúka mnoho bonusov. Napríklad +1% za každý po sebe idúci deň vašej aktivity. +1% za každého pozvaného priateľa atď.

3. www.moonliteco.in
4. www.moondoge.co.in
5. www.moondash.co.in
6. www.moonb.ch

Pri všetkých platí úplne rovnaký princíp ako pri stránke www.moonbit.co.in. Jediný rozdiel je, že získavate iné meny ako Bitcoin. Bitcoin CASH, DASH, Litecoin a Dogecoin. Všetký 5 mien môžete mať na jednom účte a konvertovať ich medzi sebou. Takže keď už získavate bitcoiny, prečo to nerobiť hneď 5x.

CoinPot účet

Ako bolo už spomenuté, všetkých 5 mien môžete mať uložené na jednom účte. Jeho názov je CoinPot. To znamená, že vám stačí jediná registrácia na všetkých 5 webstránok. Pre prihlásenie sa do ktorejkoľvek z predošlých 5 stránok vám bude postačovať email, ktorý ste zadali pri registrácií do Coinpotu. V prehľade môžete následne vidieť stav vášho účtu. Jednotilvé meny môžete medzi sebou konvertovať na základe aktuálnych kurzov a dosiahnuť tak ešte väčší výnos.

CoinPot účet - Bitcoin, Bitcoin CASH, DASH, Litecoin aj Dogecoin zadarmo

7. www.bitfun.co

Podobne ako v predchádzajúcich troch prípadoch, aj tu dostávate akumuláciu Bitcoinov, ktorú si môžete každých pár minút previesť na váš účet.

Výhodou je, že môžete svoje bitcoiny previesť na CoinPot účet. Akumulová suma je v porovnaní s ostatnými webmi celkom vysoká, ale nevýhodou zostáva veľké množstvo reklám, ktoré nie je možné blokovať.

8. www.bonusbitcoin.co

Na záver tu máme web bonus bitcoin.

Výhou je možnosť previesť bitcoiny na CoinPot účet. Prevádzať môžete každých 15 minút. Výška odmeny sa pohybuje náhodne od 1 až do 5000 satoshi (základná jednotka bitcoinu). Pokiaľ nechcete riskovať malý zisk, môžete si v nastaveniach zvoliž možnosť, aby ste zakaždý odstávali priemernú hodnotu odmeny.

Nevýhodou však je obrovské množstvo otravných reklám.

Coinbase

Pre uschvoanie nazbieraných kryptomien na bezpečnom mieste odporúčame použiť jeden z dôveryhodných účtov. Jedným z nich je aj Coinbase. Tento účet okrem uschovania Bitcoinu(BTC), ponúka možnosť uschovania aj Etherea(ETH), Etherea Classic(ETC), Litecoinu(LTC) a mnoho ďalších. Z CoinPot účtu si sem viete prevádzať LTC aj BTC už vo veľmi nízkych čiastkach a to bez poplatku. Účet vám navyše umožňuje prevádzať jednotlivé kryptomeny na Eurá a posielať si ich priamo na váš bankový účet.

Coinbase účet - BTC, LTC, ETH